Home

Al jaren op een rij gewaardeerd
met 5 sterren op Google
WELKOM

Leuk dat je er bent

Vanuit onze passie voor foto en film weten wij harten te raken, emoties te vangen en magie te creëren. Wij weten ons perfect in te leven zodat jullie je maar met één ding bezig hoeven te houden, de liefde.

Wanderbros is sinds 2020 genomineerd voor de prestigieuze Benelux Bruidsfoto Awards, de European Cinematography Awards en hebben wij meerdere internationale Wedisson en Masters of Wedding Photography Awards op onze naam staan.

Ons werkveld is wereldwijd maar zijn voornamelijk actief in Nederland, Belgie, Italië en Spanje. Trouw je elders over de grenzen? Geen probleem. Bekijk ons werk, raak geïnspireerd en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort!

DIT DOEN WIJ

Wij vertellen jouw verhaal

Bruidsfotografie

Momenten waarvan je elk detail kunt herbeleven. Momenten waarvan je niet eens wist dat ze zijn vastgelegd.

Bruidsfilm

De synergie tussen beeld, muziek en emoties. Elk detail nog verder verfijnd in 120 foto's per seconde.

Wedding Nanny

Professionele kinderopvang en entartainment op locatie. De kleintjes willen immers ook genieten van de dag!

Professioneel album

Wat is er nou mooier dan een super deluxe album waarin wij jouw verhaal nog eens vertellen maar dan tastbaar!

DIT DOEN WIJ

Ons werk

Cinematisch en journalistisch geschoten. Een mooie mix tussen een mini speelfilm en een reality serie. Wij hechten veel waarde aan de nabewerking want dat is immers de herinnering die je jaren bewaard.

Nederland & Belgie

Destination Weddings

een kroon op ons werk

Onderscheidingen
en aanbevelingen

TESTIMONIALS

Wat koppels over ons zeggen

Wanderbros
5.0
Gebaseerd op 26 beoordelingen
powered by Google
Elzo Kerstjens
Elzo Kerstjens
15:17 14 Feb 23
Professioneel en creatief! 5 goedkopere alternatieven overwogen. Toch zeer tevreden over het gekozen totaalpakket en servicelevel. Wij hebben zorgeloos genoten van onze bruiloft, Wanderbros is van harte aanbevolen.
Liesbeth Adam
Liesbeth Adam
14:53 10 Feb 23
Top ervaring!! Wij zochten een fotograaf die de emotie van de dag kon vastleggen, in Lorenzo vonden we dat. Hij is in staat om aanwezig te zijn zonder op te vallen en toch alle speciale momenten vast te leggen. Door Lorenzo zijn zelfs de geposeerde portretten een feest om naar te kijken. Het was een hele uitdaging om een selectie te maken voor het trouw album. Gelukkig hebben we ze ook allemaal digitaal 😉 .
Nicky Foesenek
Nicky Foesenek
09:40 01 Feb 23
We waren lang op zoek naar een videograaf voor onze winter wedding op 9 december 2022. Na een tip van een vriend kwam ik in contact met Leandro en na het zien van de video's was ik meteen over stag. Dit is uniek en echt anders dan de standaard video's die je vaak ziet. Het filmische en het oog voor de detail gaven voor ons de doorslag.Gedurende de dag viel het niet op dat Leandro er was en ik had geen idee welke beelden hij had gemaakt.Inmiddels hebben we de video netjes binnen de afgesproken tijd ontvangen en het was boven verwachting! Een blijvende herinnering voor het leven.Dank Leandro, jij hebt de zaken vastgelegd die voor ons belangrijk zijn en perfect vertaald naar onze 'eigen' film.
Jelle Millenaar
Jelle Millenaar
08:38 19 Nov 22
Lorenzo en Joan waren foto- and videograaf op onze bruiloft. Ze waren echt top! Lorenzo heeft een top resultaat geleverd met foto's die heel natuurlijk zijn bewerkt en goed de sfeer van de dag laten zien. Joan ging onze verwachtingen te boven en nam zonder extra kosten een drone mee voor filmen en heeft een prachtige video opgeleverd.Wat ook zeer prettig was is dat ze allebei op de bruiloft echt heel gezellig waren. Ze praten met onze gasten en waren gewoon onderdeel van de dag zelf. Tuurlijk deden ze ook goed hun werk en zorgden ze dat ze niet veel opvallen terwijl je van je bruiloft geniet, maar het is nog leuker als je ook gewoon even met ze kan praten en ze ziet lachen met de gasten.
Ayudia Aelberts
Ayudia Aelberts
07:35 16 Aug 22
In één woord: fantastisch! We hebben met veel trouwfotografen een kennismakingsgesprek gehad, maar met trouwfotograaf Lorenzo klikte het meteen. Heldere communicatie, keurig op tijd en hij begeleide ons perfect bij het maken van de foto's. Hij weet elk bewust en onbewust moment heel mooi vast te leggen en doet nét dat stapje extra voor het mooiste resultaat. De foto's zijn prachtig geworden!
Nick Derks
Nick Derks
07:15 10 Aug 22
WAUW, dat was direct onze eerste reactie toen we het eindresultaat van de fantastische video van Leandro bekeken. Gezien zijn ervaring en enthousiasme hadden we er al veel vertrouwen in en waren de verwachtingen hoog. Het is altijd spannend en afwachten hoe het uiteindelijke resultaat is maar we kunnen zeggen dat al onze verwachtingen ver zijn overtroffen! De beelden in combinatie met de muziek geven een perfecte afspiegeling van de dag.Op de dag zelf waren Leandro en Simone ook echt een team waarbij ze ons rustig geholpen hebben met het maken van de mooiste foto's en uiteindelijk deze video. Waar voorheen onze herinneringen alleen in het hoofd zaten kunnen we het door deze video weer helemaal opnieuw beleven.SUPER bedankt Leandro en Simone!
Nieky Verlinde
Nieky Verlinde
18:33 09 Dec 21
In september hebben wij onze bruiloft laten vastleggen door Wanderbros! Top hoe de video- en fotograaf zo op elkaar ingespeeld zijn. Tijdens de video opnames amper doorgehad dat hij ons aan het filmen was, waardoor er een hele professionele en pure film is ontstaan.Naast de hoge kwaliteit van de film en de foto's zijn de broers ook heel oprecht met je en gaan ze helemaal op in hun werk. Ze hebben zich goed aangepast aan onze wensen en komen ook zelf met super leuke ideeën.Wij raden Wanderbros zeker aan! Je ontvangt de foto's van je dromen en de video is een sprookje.
Rut de Ruijter
Rut de Ruijter
19:10 18 Nov 21
In de zoektocht naar een videograaf zie je al gauw door de bomen het bos niet meer. Met Wanderbros krijg je alles behalve een standaard video. Leandro heeft een eigen, filmische stijl, die ons direct aansprak. Op de trouwdag hebben we zijn fijne manier van werken mogen ervaren en hebben we ons erg op ons gemak gevoeld. Het resultaat is geweldig: de beelden, de opbouw, de muziek. Het klopt allemaal. Bedankt Leandro!
Laurens Sand
Laurens Sand
18:42 15 Nov 21
Leandro en Lorenzo zijn een goed duo om te hebben bij de bruiloft. Je merkt weinig van hun aanwezigheid gedurende bruiloft zelf. De shooting ging rustig en we voelden ons op ons gemak bij ze. De film naderhand was erg en dekte de lading en emotie van de dag. Ook de foto's waren erg mooi.
Gerdi Ravenhorst
Gerdi Ravenhorst
18:35 04 Nov 21
Wij zijn kritisch geweest in onze zoektocht naar een goede videograaf om onze mooiste dag vast te leggen. Zelf zijn wij niet van het regisseren en poseren. Dit was voor ons perfect. We hebben een prachtige herinnering, die de sfeer van de dag precies weergeeft. Unieke momenten met onze dierbaarste naasten. Door alle corona-maatregelen, zijn we redelijk éénvoudig getrouwd, maar Leandro heeft van de simpelste momenten precies de juiste vastgelegd! ♥️
Esther Riphagen
Esther Riphagen
05:42 13 Oct 21
Hele fijne partij! We hebben best kritisch gezocht naar een videograaf voor onze bruiloft, veel videos vinden we gewoon niet zo mooi haha… tot we bij Wanderbros kwamen. Goede belichting, fijne bewerking, afwisselende shots, zowel bruidspaar in beeld als de gasten. Meteen enthousiast en ook voor een redelijke prijs! Leandro kwam bij ons thuis langs en het voelde meteen gezellig en goed. Op de dag verliep alles soepel, Leandro doet zijn ding en je hebt nergens ‘last’ van, bijna onzichtbaar aan het filmen. We waren erg benieuwd naar het resultaat… en dat is super! Echt een mooie weergave van onze trouwdag met zoveel bijzondere momenten. Top herinnering die we zo levend houden. Aanrader!
Maxime Dujardin
Maxime Dujardin
08:53 28 Oct 20
Wauw, wat zijn we blij met het resultaat van de bruidsfilm! Met de qualiteit en professionaliteit van Wanderbros weet je zeker dat je dag perfect wordt vastgelegd. Perfecte service, gezellig om mee samen te werken en het resultaat is fantastisch. Een echte aanrader!
Sophie Schapendonk
Sophie Schapendonk
16:59 22 Oct 20
Weet haarfijn de juiste momenten uit te kiezen voor de meest onvergetelijke shots. Het resultaat? Echt prachtig beeld, complimenten.
Peter Fieten
Peter Fieten
06:55 07 Oct 20
Hele mooie bruidsfilm vastgelegd door Wanderbros. Naast de professionele aanpak ook een makkelijk en warm contact zowel voor, gedurende de dag als in de nazorg van de bruidsfilm. Ook als je wensen hebt is het geen probleem! Zeker een aanrader!
Ivon van Bussel
Ivon van Bussel
17:28 06 Oct 20
Wow! Wat we mooie beelden! Super tevreden! Aanrader!
anouk okunde
anouk okunde
16:50 06 Oct 20
Heel fijn persoon om op je trouwdag erbij te hebben. En alles wordt vast gelegd in een film zoals je het zelf graag wil. Ik kan niet wachten op ons eind resultaat van onze samenleving.
Cornelis Kaptijn
Cornelis Kaptijn
16:27 17 Aug 20
We wilden voor onze bruiloft iets bijzonders en kwamen na wat zoeken uit bij Wanderbros. Wat hebben ze onze verwachting waar gemaakt. Van het warme persoonlijke contact vooraf tot de uiteindelijke trouwfilm.Wat we heel bijzonder vinden is dat de emotie van onze trouwdag voelbaar is in de uiteindelijke beelden.Wanderbros bedankt!
Rachelle Winne
Rachelle Winne
06:16 14 Aug 20
Erg professioneel, onze bruiloft had niet mooier vastgelegd kunnen worden! Vantevoren erg leuk gesprek gehad en aangegeven dat ze ook de achtergrond staan die dag en dit was ook echt zo. Mijn man vindt foto's maken altijd lastig maar bij Wamderbros geen probleem en mooie natuurlijke foto'd en film geworden!! Leuke en vriendelijke gasten en een goede communicatie, kortom een aanrader!
Nynke van Erven
Nynke van Erven
13:50 10 Apr 20
Zonder de professionele instelling van deze geweldige fotograaf hadden wij onze bruiloft nooit zo mooi op de foto gekregen. Heel erg bedankt lorenzo!!
Kim Vdg
Kim Vdg
17:28 13 Jan 20
Lorenzo is a super photographer, who captured our day super beautifully. He processes the photos as naturally as possible so that you get a natural photo. This is what we really wanted.And super fast delivery of the photos digitally and also delivered a nice album.
Freek Jansen
Freek Jansen
17:45 21 Oct 19
Wat een prachtige foto's! De beelden weergeven de dag, alle liefdevolle en emotionele momenten helemaal. Wij zijn nog zo aan het nagenieten. Daarnaast vinden wij het licht in de foto's echt prachtig. Lorenzo heeft al onze wensen goed vertaald naar prachtig beeld. Op de dag zelf hebben vooral een hoop plezier gehad tijdens de fotosessie thuis en op locatie. Het voelde eigenlijk heel ongedwongen (en dat voor mensen die totaal niet van poseren houden!). Kortom Wanderbros is een aanrader! Veel dank!!
Meer beoordelingen
js_loader
Vorige slide
Volgende slide
onze waarde

Waarom Wanderbros?

01.
Full service 7 dagen per week bereikbaar per email en whatsapp
02.
Meerdere nationale en internationale prijzen gewonnen
03.
Wij verkopen geen product maar een beleving
ijzersterk TEAM

Professionals in elke discipline

Leandro Valentino Obrie
award nominated Filmmaker and owner
Lorenzo Obrie
award winning photographer
Angela Obrie
Wedding Nanny
Contact

Klaar om samen te werken?

Of heb je nog meer informatie nodig? Dat kan natuurlijk ook. Klik hieronder op "meer informatie". Wil je direct naar de tarieven? Klik dan op "Tarieven bekijken".