fbpx

HAAR & MAKE-UP

Je wilt je op de allermooiste dag het liefst de hele dag er fantastisch uitzien. Natuurlijk is dit altijd het geval want jullie zullen stralen van geluk. Toch zijn er een aantal dingen waar je misschien nog niet aan gedacht had maar wat eigenlijk niet valt weg te denken. Een ervaren make-up artist / haar stylist op de dag zelf. Een proefsessie van te voren in eigen omgeving. Een service op de dag zelf zoals touch up na de ceremonie, een poedertje na het diner. Even de lippen bijwerken of misschien zelfs wel een andere avond look? Ook is het fijn dat in de ochtend eventueel moeders of zussen opgemaakt worden, en dit alles goed van te voren geregeld.

Vaak gaat er een vriendin of zus mee tijdens de fotoshoot om assistentie te verrichten. Heel fijn en gezellig natuurlijk maar er gaat niets boven iemand die hier ervaring in heeft. Iemand die let op alle belangrijke zaken. Denk aan kleine plukjes haar die waaien door de wind, de jurk perfect leggen of de vouwen gladstrijken in het pak van de man. Ook is dit heel prettig voor de fotograaf en videograaf, zo kunnen zij zich volledig focussen op de belichting, poses en de prachtige omgeving. Wij als team nemen graag zoveel mogelijk uit handen. Dit alles om jullie als koppel, de ceremoniemeesters en familie zo veel mogelijk te ontzorgen.

Wat kun je verwachten;
– Meer dan 5 jaar ervaring
– Een prettige sfeer
– Goede service
– Pakket op maat
– De perfecte plaatjes
– Een team dat op elkaar is afgestemd
– Gediplomeerd Visagist en haar stylist

Wie is Kimberly?
Als allround freelance Make-up artist werkt Kimberly als visagiste & haarstyliste vanuit Bergen op Zoom. Haar werkveld is zowel binnen als buitenland en verzorgt met liefde ook jouw Bruidsmake-up en Bruidskapsel. Kimberly reist daarom graag mee naar jullie droom locatie.

Kimberly’s werk is te omschrijven als flawless skin, glamour, naturel, glansjes op de juiste plaatsen, bronzed skin, sprekende ogen. Van strakke kapsels tot nonchalante beachy kapsels. Met een juist aangebrachte make-up benadrukt ze sterke en mooie punten van het gezicht. Door het kiezen van juiste kleuren en technieken creëert ze een passende look. Wij vinden het belangrijk dat jij als bruid je op z’n allermooist voelt zodat je dat heel dag zult uitstralen. Een make-up moet er niet alleen mooi en fris uitzien maar moet ook fijn aanvoelen. De combinatie van een prachtige bruidsmake-up en bruidskapsel zal ervoor zorgen dat je zult shinen op de trouwdag!

Kimberly is in 2014 bekroond tot beste Nederlandse Make-up artist en in 2015 als 3e geëindigd op de Internationale make-up Kampioenschappen in Düsseldorf met het thema “Bridal”! Hierbij werd vooral gelet op techniek, hygiëne, clean werken.

Benieuwd naar de prijzen? Bekijk onze tarieven en neem vrijblijvend contact met ons op!

Publicaties & Partners