fbpx

WEDDING PLANNER

Heb je geen idee waar je moet beginnen bij de organisatie van jullie bruiloft? Heb je geen tijd om hier de komende maanden mee bezig te zijn? Met wedding planner Lotte aan jullie zijde weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet bij de organisatie van jullie bruiloft! Met veel enthousiasme en kennis helpt ze jullie graag bij de voorbereidingen van jullie bruiloft in Nederland of het buitenland. Op de dag zelf is ze aanwezig als ceremoniemeester om alles in goede banen te leiden. Zo weet je zeker dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd en kunnen jullie zelf genieten van een zorgeloze dag!

Wat kun je verwachten;
– Meer dan 3 jaar ervaring
– Marketingcommunicatie achtergrond
– Goede service
– Zorgeloze bruiloft
– Een team dat op elkaar is afgestemd
– Gediplomeerd weddingplanner

Wie is Lotte?
Lotte is gediplomeerd wedding planner en professioneel ceremoniemeester. Na 10 jaar in de marketingcommunicatie te hebben gewerkt, begon er iets te kriebelen. Ze wilde niet alleen maar achter de computer zitten, ze wilde dóen, plannen, organiseren en écht iets betekenen voor anderen. In de jaren daarvoor werd ze regelmatig door vrienden en bekenden gevraagd om ceremoniemeester te zijn op hun bruiloft. 

Behalve van bruiloften houdt ze erg van reizen en het ontdekken van nieuwe plekken en culturen. Daarom doet ze ook héél graag bruiloften in het buitenland! Ze spreekt verschillende talen en heeft inmiddels al heel wat van de wereld gezien. Ook heeft ze een voorliefde voor interculturele bruiloften.

Benieuwd naar de prijzen? Bekijk onze tarieven en neem vrijblijvend contact met ons op!

Publicaties & Partners