fbpx
AANGENAAM, WIJ ZIJN LEANDRO EN LORENZO

Van jongs af aan hadden wij al een camera in onze handen en begonnen we ons steeds meer te verdiepen in deze creatieve kunst dat foto en film heet. Aangezien wij al jaren individueel van elkaar in het vak zaten, besloten we samen te gaan werken onder één naam. Waar beide reizen door het bloed stroomt en de drang naar ontdekking steeds groter werd ontstond de naam Wanderbros. We onderscheiden ons door het samenbrengen van cinematografie, detail en muziek die je raakt. Daarbij zijn wij sinds januari genomineerd voor de prestigieuze Bruidsfoto Awards, de European Cinematography Awards en hebben wij een internationale Wedisson Award op onze naam staan. Het vastleggen van het juiste moment is geen toeval, dat moet je voelen!!

Hoe gaan wij te werk?
Wij vinden het belangrijk dat we elkaar beter leren kennen. Onze films en foto’s zijn gemaakt op basis van emotie, detail en gevoel. Daarom hebben we voorafgaande de bruiloft altijd een kennismakingsgesprek waarin we de basis wensen bespreken en de dag grof doornemen. Enkele weken voor de bruiloft starten we een WhatsApp groep waarin we de laatste details en planning doornemen.

De grote dag is daar, wat nu? In principe zijn wij spreekwoordelijk onzichtbaar. Het gaat om jullie en wij doen ons ding. Natuurlijk zullen wij bijvoorbeeld tijdens het shooten aanwijzigingen geven en ideeën uitwisselen maar over het algemeen hebben jullie de regie in handen.

Na de bruiloft laten we jullie een tijdje met rust. De meeste gaan natuurlijk op huwelijksreis en dat respecteren wij. In de meeste gevallen hanteren wij een opleveringstermijn van max 2 maanden. Zodra wij klaar zijn met het bewerken van de foto’s en editen van de film nemen wij contact op en krijgen jullie een speciale link van ons waar alles te bekijken/downloaden is. 

CO-FOUNDER / FILMMAKER ( 🏆 Award Nominated 2020 )
Leandro Valentino Obrie
CO-FOUNDER / PHOTOGRAPHER ( 🏆 Award Winning 2020 )
LORENZO OBRIE
FILMMAKER
Joan Pere Villalon Montaño
WEDDING NANNY
Angela Obrie
PHOTOGRAPHER
SIMONE VAN DE WOUW
HAIR & MAKE-UP ARTIST ( 🏆 Award Winner 2014 )
KIMBERLY VAN HOORN
WEDDING PLANNER
Lotte Vogels
PHOTOGRAPHER
EVELIEN KIEBOOM